De marketingmedewerker 
Flexibele ondersteuning voor het MKB

Social media

Eenmanszaken en kleinbedrijven willen vaak wel iets doen met Twitter, Facebook of LinkedIn, maar weten vaak niet hoe of hebben er geen tijd of mankracht voor.

Bent u nog niet aanwezig op de social media, dan is het raadzaam daar actie voor te ondernemen. Vindt u dat lastig? Geen probleem. Ik help u met de eerste stappen; maak voor uw bedrijf een account aan, ontwerp de pagina's en zorg samen met u voor de eerste content op die pagina's.

Hierdoor gaat u beter communiceren zodat uw klanten begrijpen dat ze bij u moeten zijn om hun doelen te bereiken


Een medium met verschillende doeleinden

Uw social media platform is een perfect medium voor verschillende doeleinden. In eerste instantie creëert u meer aandacht voor uw merk, product of dienst, waardoor de kans groot wordt dat deze meer zal worden gekocht. 

Dit platform is echter ook een uitstekend medium voor uw klanten om met elkaar en met uw bedrijf te communiceren. Hierdoor kunt u niet alleen leren van de feedback van uw klanten maar ontstaat er ook een natuurlijke samenwerking. Als u uw klanten de mogelijkheid geeft, kunnen ze u op deze manier helpen uw bedrijf te ontwikkelen, wat u een voordeel zal opleveren ten opzicht van andere bedrijven. Aan de hand van uw social media platform creëert u engagement bij uw klanten doordat er direct een betere verhouding tussen uzelf en uw klanten is.

Kan ik u van dienst zijn?

Ervaar op deze site hoe ik u op talloze manieren van dienst kan zijn. En heeft u vragen: bel gerust, of vul hiernaast uw gegevens in. 

Ik help u graag!


k help om de fysieke en digitale nieuwsbrieven goed in te bedden in de marketingactiviteiten. En neem het gehele proces rond nieuwsbrieven verzending uithanden.
Ik maak voor u een account aan en ontwerp de pagina's. Ik help u met de eerste content op die pagina's.
De marketingmedewerker is gespecialiseerd in het maken van productfoto’s bijvoorbeeld voor brochures, flyers, visitekaartjes, folders, catalogi, websites en webshops.U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende media zoals een brochure, flyer, advertentie of een kerstkaart. De producten kunnen zowel fysiek als digitaal worden aangeleverd.
De marketingmedewerker is in te zetten bij beheer en onderhoud van uw website. Ook voor SEO en het fotograferen van producten voor uw webshop.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info