De marketingmedewerker 
Flexibele ondersteuning voor het MKB

Fotografie

De marketingmedewerker maakt foto’s voor gebruik in bijvoorbeeld brochures, flyers, visitekaartjes, folders, catalogi, websites en webshops.

De marketingmedewerker heeft de beschikking tot een professionele fotostudio.

De marketingmedewerker komt ook langs op uw bedrijf, maakt foto's en neemt indien gewenst interviews af met u en/of uw medewerkers. Vervolgens schrijft zij teksten die precies bij uw kantoor passen; het karakter van uw bedrijf en uw stijl van werken. Desgewenst plaatst zij de foto's op uw website.

Foto’s van uw klanten 

Misschien wilt u wel dat De marketingmedewerker uw klanten interviewt en fotografeert. Klanten kunnen bijvoorbeeld vertellen over de samenwerking met u en uw bedrijf. 

Deze 'testimonials' spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de marketing: u laat anderen vertellen hoe goed u bent. Dat schept vertrouwen en laat uw kennis en kunde zien. Ook hierbij helpt De marketingmedewerker u graag.

Productfotografie

Wilt u uw producten op de juiste manier etaleren in uw webshop dan kan De marketingmedewerker u ook van dienst zijn. Zij is de productfotograaf die uw product de aandacht geeft die het verdient.

Kan ik u van dienst zijn?

Ervaar hoe ik u op talloze manieren van dienst kan zijn. En heeft u vragen: bel gerust, of vul hiernaast uw gegevens in. 

Ik help u graag!

Kaart
Opbellen
E-mail
Info